Om mig

 /14570287_1803918936543462_8584073488510527257_n.jpg

Hej och välkommen till min hemsida.       

 

Jag är en glad och optimistisk fembarnsmamma. Jag har alltid många järn i elden. Älskar att lära mig nya saker och tycker om att utveckla mig själv. Målet är alltid att bli en bättre människa imorgon än den jag är idag.

Jag tycker om att hjälpa andra människor att finna egna vägar till att må bra och våga följa sitt hjärta och göra det dom verkligen vill och mår bra utav.

Att få följa en annan människas resa till att få sitt dröm jobb, få en bra självkänsla och leva ett lyckligt liv och kunna hantera vardagen på ett bra sätt. Är lika glädjefyllt för mig.

Jag blev färdigutbildad livscoach, mindfulness act coach, självkänslacoach, stresscoach och qigong zen instruktör under våren 2017.

Jag har jobbat med vuxna, barn och ungdomar i många år, tycker det är väldigt viktigt att kunna se varje enskild individ för det dom är och försöka hjälpa dom att nå sina egna mål på bästa möjliga sätt.

För att jag själv ska ha kvar balansen i livet och må bra utövar jag qigong varje dag, mediterar och promenera gärna i skogen eller åker jag till havet och bara njuter utav den friska luften, lugnet och stillheten. Målar gärna lite tavlor och lyssnar på musik som gör mig lycklig.

Det är viktigt att lära sig lyssna på sin kropp och sitt sinne och göra det som är bäst för en själv.

Förr om åren var jag alltid en ja sägare, det har kostat mig väldigt mycket på gott och ont.

Idag känner jag alltid efter och gör först och främst det som är bäst för mig själv och mina barn.

Jag tycker det är viktigt att alla människor ska få må bra, att lära sig acceptera alla känslor som finns och lära sig leva med dom på ett bra sätt och fortfarande kunna ha ett bra självförtroende och en bra självkänsla.

 

 

Välkommen

Välkommen till www.amazinglife.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)